Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Heippa!

Olen Kati tänä vuonna 40v. täyttävä kahden lapsen äiti! Olen ollut reilusti ylipainoinen vuosia ja lisäksi vielä sairastan kilpirauhasen vajaatoimintaa. Olen vuosien aikana laihduttanut tuhat kertaa ja aina epäonnistunut. Olen kokeillut pussikeittodieetit ja muut mahdolliset saanut hetken avun ja taas on tullut kaikki korkojen kera takaisin.

Nyt olen laihtunut joulukuusta 2014 30 kiloa lähtöpainoa oli 135.4kg ja Dea on ollut personaltrainer lokakuusta 2015 alkaen ja hänen valmenuksessaan olen laihtunut 15 kiloa. On ollut uskomatonta huomata että laihtuakseen taytyy syödä enemmän ja säännöllisesti. On ollut tärkeää huomata kuinka tärkeää tuo syöminen on ja vielä mitä syö. Näissä ohjeissa on normiruokaa 5 kertaa päivässä ja aluksi sen ruokamäärän syöminen oli haastavaa ja välillä vieläkin tuntuu haastavalta saada kaikki ruoka las ja silti laihdut! :)

Uuden ruokailutavan myötä on sokeri ja valkoinen höttö- hiilari jäänyt pois ja senkin myötä on olossa tapahtunut hurja muutos ja kaikkein parasta että nyt kun on jo pidemmän aikaa ollut ilman sokeria ja valkoista höttö hiilaria ei niitä enää edes tee mieli vaikka joskus on tullut vedettyä suklaalevy yhdellä istumalla ja sitten on miettinyt mitä syö seuraavaksi! Lisäksi hyvät treeniohjeet ja Dean tuki on ollut isossa osassa tätä matkaa. Yksin ilman tukea ei tästä hommasta selviä.

Eli nyt ollaan lokakuusta tiputettu se 15 kiloa eli noin kolme kiloa kuussa kyllä tähänkin on mahtunut haasteita esim. olin joulukuussa kolmeviikkoa kipeenä kun sairastuin ärhäkkään angiinaan joka ei meinannut talttua millään itsellä ollut usko koetuksella että tästä ei tule mitään mutta kun saa tukea ja tsemppiä sitä kummasti jaksaa taas uskoa että hommat etenee ja paino putoaa!

Tein Dean kanssa vuoden sopparin ja tavoitteena päästä normaalipainoon ja voida henkisesti ja fyysisesti paremmin. Ylipainoa on vieläkin reilusti eli voin vielä pudottaa toisetkin 30 kiloa mutta kun on päässyt jo näinkin pitkälle sekään ei tunnu enää mahdottomalta ja tavoitteena saada tästä pysyvä elämäntapamuutos. Lisäksi tavoitteena on mennä syksyllä pin-up kuviin!

Olen löytänyt myös iloa liikunnasta eli käyn nyt kerran viikossa nyrkkeilemässä, kuntosalilla,lenkillä, bike-tunnilla. Ja mikä mukavampaa kuin aamulenkki heti herättyä ja varsinkin nyt kun aamutkin ovat jo valoisia. Ja kaikkea mitä muuta tämä muutos on tuonnut elämään lisää itseluottamusta,voit ostaa piemenpiä vaatteia ihmiset huomaavat muutoksen ja kehuvat kuinka olet muuttunut.

Ja loppuviimein tämä on ollut aika helppoa paitsi Dean treenit! :) Ei ole missään vaiheessa tarvinnut kärsiä nälästä treenaamisesta on tullut hauskaa ja innostavaa. Ekaa kertaa tuntuu että nyt onnistun. Suosittelen personaltarineria kaikille heiltä saat tsemppiä ja hyvät ohjeet ja sen kaikkein tärkeimmän tuen koska sitä tarvitaan silloin jos itseellä elämä potkii päähän. Ja helpompi pysyä ohjeissa ja muissa kun tietää että ainakin kerrran kuussa nähdään ja viikottain lähetän raporttia miten paino tippuu ja treenit kulkee! Itsellä vielä matka jatkuu ja voisin tässä välillä kirjoitella kuulumisia miten menee ja kuinka pitkä matka tavoitteisiin vielä on! :) 

Jos minäkin olen päässyt jo näin pitkälle niin sinäkin onnistut aivan varmasti! :) Liittenä kuvat joulukussa 2014 ja nyt! :)